Meteen naar de inhoud

Over ons

Het ontstaan

Welkom bij QSL-miracleescargotcreme, waar passie voor kwaliteit en natuurlijke schoonheid samenkomen! In 2006 begon ons verhaal in Amstelveen, bedacht en ontwikkeld door Marc Eric Dreesde. Vanaf het begin staat Miracleescargotcreme  voor topkwaliteit en puurheid, dankzij onze zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Onze reis begon met het streven naar perfectie, en al snel veroverden onze crèmes en gels nationale en internationale podia op beurzen en markten. Klanten ontdekten de wonderen van QSL-miracleescargotcreme. Onze reputatie en naamsbekendheid groeide, maar het was niet alleen schoonheid waar we naar streefden; we wilden ook een verschil maken. De vraag naar een doeltreffend middel tegen pijnlijke gewrichten leidde tot onze baanbrekende KP8 gel, de “Alaska Experience”, die al snel een begrip werd in de Benelux. En terwijl de jaren verstreken, bleven we niet stilstaan. We bleven innoveren, vastberaden om onze kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren. Het hoogtepunt van onze reis tot nu toe? Het trotse moment in 2024 toen we werden bekroond tot de nummer 1 slakkengel van Nederland! (Bron https://www.prijskenner.nl/beste-slakkengel/) Een prestatie die ons vervult met trots, maar die ons tegelijkertijd inspireert om door te gaan met het leveren van kwaliteit om echt het verschil te maken. Bij QSL-miracleescargotcreme geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en effectieve oplossingen. Onze passie voor kwaliteit en onze toewijding aan innovatie zullen altijd centraal staan in alles wat we doen. Sluit je aan bij ons op onze reis naar schoonheid, gezondheid en welzijn. Welkom bij de nummer 1 slakkengel van Nederland – welkom bij QSL-miracleescargotcreme.
jaar ervaring
0 +
klanten
0 +
Reviews
0 +

Marc Eric Dreesde

Over ons

Stap binnen in de wonderlijke wereld van QSL-miracleescargotcreme, waar schoonheid en natuurlijke genezing samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Sinds onze oprichting in 2006 door Marc Eric Dreesde in het hart van Amstelveen, hebben we gestreefd naar niets minder dan perfectie in elke pot en tube die onze naam draagt. Onze bekendheid begon te bloeien dankzij onze unieke mix van hoogwaardige ingrediënten en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit. Maar wat ons echt onderscheidt van de rest? Het geheim zit hem in onze krachtige slakkengel. Ja, je hebt het goed gehoord: slakkengel. Dit wonderbaarlijke extract, afkomstig van het helende slijm van slakken, is een ware schat voor de huid. Rijk aan collageen, elastine, en allantoïne, staat slakkengel bekend om zijn vermogen om de huid te hydrateren, te herstellen en te verjongen als geen ander ingrediënt. Bij QSL-miracleescargotcreme hebben we deze eeuwenoude wijsheid gevangen in elke pot slakkengel die we produceren. Of je nu op zoek bent naar een stralende huid, een zachte aanraking of verlichting van huidproblemen, onze slakkengel is jouw geheime wapen voor een prachtige teint. Maar we zijn meer dan alleen slakkengel. We zijn een symbool van innovatie en toewijding aan het welzijn van onze klanten. Met elke stap die we zetten, blijven we streven naar de hoogste normen van kwaliteit en effectiviteit.

Onze missie

Onze missie is om innovatieve en hoogwaardige slakkencrème/gel te creëren, waarmee we niet alleen schoonheid bevorderen, maar ook duurzaamheid omarmen. Door het gebruik van gerecycled plastic verminderen we onze ecologische voetafdruk, dragen we bij aan een beter milieu en verminderen we CO2-uitstoot. Zo streven we ernaar om beauty te combineren met verantwoordelijkheid, en de wereld een beetje mooier en groener te maken.

Miracle Escargot crème staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om de huid te vernieuwen. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals glycoproteïnen en hyaluronzuur, die de huid kalmeren en herstellen. Bovendien helpt de crème bij verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

0
    0
    Jouw winkelmandje